Xlink-Kai

Minden este Xlink-Kai Party Érdeklődni : fercsi94@gmail.com

Chatbox

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Isite

isite toplista

Számláló

Bannerünk!

2009.09.21. 23:18 gamerspt

Need For Speed - Shift Launch Launch Party Drift day

És akkor lássuk mi is történt :) ugyanis mi kint voltunk meg jártuk... Az írásért köszönet Bobby-nak :)

Képek elérhetők itt. (Fotózott Vidi ! )

Azért ide berakunk egy kis ízelítőt , hogy miről is van szó :) A videóért köszönet Laci barátunknak(A Gamerspt logoval eláltott video általunk készitett!A Renderelési hibáért elnézést kérünk.)



...Ez a nap sem volt más,mint a többi csak ép annyi volt a különbség,hogy egy körünkben hírhetten ratyi írányítású,a századcorra "újramikrózott" Need For Speed széria új ékességét,a Need For Speed - Shiftet  próbálhattuk ki. Kinek hogy volt affinitása,PS3-on vagy X360-on,ülve,vagy állva,kormánnyal,vagy anélkül, szőke,vagy éppenséggel barna hostes csajok társaságában,napszemüvegben,vagy anélkül,tehát mindenki kedve szerint tesztelhette  az új nfs részt,a 3 közül.



Ezen kívül még driftautó bemutató volt egész nap,aki ki akarta próbálni,vagy apjával ment a felfoghatatlanul drága árak miatt, az beülhetett akár még a söfőr mellé is pár körre.Nekem speciel azis elég volt,hogy a rácson kívülröl nézzem mert olyan hangosak voltak, és olyan égett gumi szaga volt mindegyiknek, hogy majdnem szívrahom kaptam,tehát én csak megköszöntem a lehetőséget,és tovább áltam a feliratkozó standtól bámészkodni.

 

Az EA sátraknál elég nagy volt a tömeg,mert szerintem nem sokan tudták,hogy a reklám dobozon gyönyörűen elhelyezett "tökéletes vezetési élmény" csak egy hatalmas parasztvakítás,úgyanis kormány nélkül még egy harci tanknak,vagy a re-voltban az ufó nevű távirányítós autonak is jobb az irányítása,és mivel mi ezt tudtuk nem sűrűn mentünk a játék közelébe. Belehetett nevezni még versenyre is,ami nagyon kitünően volt megszervezve,ugyanis ha a verseny végén rossz gombot nyomtál,10-20évet kellett várakozni amíg vissza nem rakták a karrier mód 2.bemelegítő pályájára.Meglátszottrajtunk hogy nem ilyen minőségű irányításhoz vagyunk szokva ugyanis semmmilyen jelentős helyezést nem értünk el.
Meg hát ugye mit kezdtünk volna a nagyon fullos nyereményünkkel az eredeti
Need For Speed Shiftel,mikor már jópár napja megvan,és aztis csak könyvtámasznak használjuk.
Mindezektől eltekintve elindultunk a versenyen,hátha röhöghetünk egymáson,hátha egyikünk olyan béna,hogy olyan gyorsan tönkrevégja az autót,hogy még elsem rajtolt.De még ennek sem örülhettünk mert
totálisan nem lehet összetörni az autót.
a vége felé még volt remény hogy bennt leszünk első háromban,de nemlettünk,úgyis csak tüzelőnek használtuk volna a frissen beújított nfs példány eredeti verzióját.
 

És most ennyi az NFS ről és a Drift ről.. Jőjjön mi is történt velünk.


Ha épp nem a két program közül valamelyiken nézelődtünk,bementünk a Pólusba hülyéskedni,vagy sunavideót csinálni ami azóta sem készült el,de azért egy pár csajnak odaköszöntünk futtában,csakúgy poénból...:D
Egyik alkalommal amikor indultunk kifelé egy kisgyerek az automata ajtonál szórakozott ,és úgy elcsapta az ajtó hogy majdnem elesett,hát szétszakadtunk a röhögéstől:D.Aztán Feci kiszúrt magának egy hontalant a bejáratnál aki épp aludt,halott volt vagy csak szart a fejünkre,és kedélyesen megszólította:
Hé nem kérsz egykis Papa Vanilla-t(geci)?:D
Na gratuláltuk kettőt a mi Ferinknek ehhez  a magasröptű kezdeményezéshez,aztán tovább áltunk kajálni.
50-60 perc
után sikerült kiválasztani az éttermet és leültünk enni.
Egyszer csak szemetszúrt nekünk egy 1298798-9 éves nagypapa a korpályán,amint épp az unokályát
tanította korcsolyázni.
Olyan kombókat mutatott be a jégen,hogy még a vidi édesannya is elszégyellné magát,aki nemistudom hány évig versenykorcsolyázott,vagy hogyishívják.
Ennyire gyönyörű,nőies és szemetgyönyörköttető mozdulotokat még szerintem életünkbe nem láttunk,de ez megis látszódott mert már sírtunk a gyönyörtől,vagy a röhögéstől.
Az unokája valószínűleg annyira szép volt,hogy annyi idős,5-6éves koromban még énis odamentem volna a koripálya széléhez stírölni.
Megis tette ezt helyettünk 2-3 gyerek akik annyira rávoltak cuppanva a kislányra hogy össze-vissza futkostak a látványtól,ami minket eléggé irrtált,tehát rájuk is szóltunk,hogy ne futkossatok mint az elmeháborodottak,mert szólunk a bisztiboyoknak:D
A nagypapa ,aki szerintem már világáról nemtudott,nem törődött semmivel,korcsolyázott tovább,szinte már jégbalettozott,vagy hogyhívják.

Ezután bámultuk még egy darabig a driftelőket,aztán megpróbáltunk beburni egy nfs shiftes reklámdobozt,mert annyira szép volt,de annyi bisztiboy volt körülöttünk,mint égen a csillag,ezért tervünk kudarcot vallott.

Hazafelé beugrottunk még a westendbe,nemtudom miért...lehet hogy sunavideót akartunk csinálni csak az összes jó suna otthon volt ezekszerint.azt megsem említeném,ha a Feci nem kért volnam eg erre külön,hogy írjam le hogy
ugyanott szálltunk fel az álltalunk hitt "hazamenő" buszra ahol leszálltunk,tehát megnézhettük hogy mi is van isten háta mögött.
Szolíd 1 órás buszozás után elérkeztünk a westendbe,ahol már említettem nem csinááltunk semmit,csak a ratyibbnál ratyibb játékokat nevettük ki a
Media Marktban...szép volt,jó volt én meg beleuntam az írásba ezért abbahagyom.

Köszönjk Bobby :) !

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://gamerspt.blog.hu/api/trackback/id/tr791398400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása