Xlink-Kai

Minden este Xlink-Kai Party Érdeklődni : fercsi94@gmail.com

Chatbox

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Isite

isite toplista

Számláló

Bannerünk!

2009.10.15. 20:56 Vidi -,d

Cry Engine 3

 

A Crysis még így két év távlatából is szép, ezt senki sem vitatja, csak 2007-ben némileg el voltunk hűlve a gépigényétől, és sokan úgy gondolták (mi is), hogy bizony itt-ott elkélt volna némi optimalizáció, hiszen így a konzolport eleve kizárt volt. Nos, a Cryteknél nem lazsáltak, a mai nappal hódító útjára indult a CryEngine 3, ami sok fejlesztő és játékos álmát valósíthatja meg. Az első videó még hónapokkal ezelőtt bukkant fel, ami azt demonstrálta, hogy mire képes ez a jól skálázható multiplatform motor PS3-on és Xboxon. Az eredmény azt hiszem magáért beszél. Amit láttunk az  lélegzetelállító volt, de most a startnál a Crytek rátesz még egy lapáttal az eddig mutatottakra.

 

Mi indíthatja be igazán egy fejlesztő nyáltermelését? A jól optimalizált multiplatform motor, egy dolog, de ha megfelelő fejlesztőkörnyezet is van mellette, az már a mennyország. Márpedig ahogy az a videóban is látszik (érdemes HD felbontáson nézni), amit elkészítenek a fejlesztők azt valós időben tekinthetik meg, méghozzá egyszerre az összes platformon.

 

„A CryEngine 3 kiadásával a ma és a holnap legjobb fejlesztői megoldását tettük le az asztalra” – mondja a Crytek vezér Cevat Yerli. „A jól skálázható grafikának és számításoknak hála Next Gen készek vagyunk, és az olyan új szolgáltatásokkal mint a CryEngine 3 Live Create ez a legjobb választás játékfejlesztőknek és olyan cégeknek akik játékszerű alkalmazásokat fejlesztenek. Ez az egyetlen játék-motor megoldás, ami valós idejű fejlesztést tesz lehetővé." Mit is mondhatnánk? Ha csak fele olyan jó, mint amilyennek látszik, akkor minden platform kedvelője örülhet, mindössze a jelenleg domináns Unreal Engine 3 fejlesztője az Epic kaphat két szívrohamot.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://gamerspt.blog.hu/api/trackback/id/tr461452819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalay · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.10.17. 12:53:01

Nem rossz, láttam már máshol is. Az árnyékok mozgása a folyosón nagyon szép, a víz dettó. Amúgy valahol a FFXIII körül mozog, de az sokkal statikusabb, mivel a legtöbb nem megközelíthető.
süti beállítások módosítása